We gaan een voorgerecht maken met gerookte Lalande eend. Deze wordt door jullie zelf gerookt in onze rookkast. Een ander team gaat aan de slag met kreeft voor een heerlijke ‘Bisque de Homard’. De kreeft wordt door jullie zelf gekookt en jullie leren hoe je de verschillende onderdelen bereidt om de smaken het meest tot hun recht te laten komen.
Als hoofdgerecht staat er ‘Tournedos Rossini’ op het menu. Het vlees komt uit onze eigen regio maar de bereiding is Frans. Als dessert bereiden we een klassieke Clafoutis, Frans gebak gevuld met fruit. Hierbij wordt een parfait van witte chocolade bereid. Eet smakelijk!
Wat is een Franse maaltijd zonder wijn? Na de workshop nodigen we jullie uit om een aantal mooie (Franse) wijnen te proeven. We geven smaakadvies bij de verschillende gangen en dagen u uit om nieuwe ontdekkingen te doen. U kiest zelf welke wijn u bij welke gang wilt drinken.
De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 7,- p.p. alleen per groep te boeken
Deze workshop is geschikt voor mensen die houden van de klassieke Franse keuken. Jullie zijn niet bang voor een culinaire uitdaging en houden ervan om nieuwe dingen te leren. De workshop is geschikt voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.