Tijdens deze workshop ontdekken jullie de traditionele Thaise keuken. We starten met een salade met kalfsvlees. Voor deze salade maken jullie zelf een Thaise rode curry. Vis mag ook niet ontbreken in dit menu, en daarom maken jullie een romige Tom Kha Gai soep. Dit is een vissoep met kokosmelk en heerlijke smaakmakers zoals citroengras en galangawortel. Als hoofdgerecht staat er een Thaise ossenhaas op het menu. Hierbij maken jullie gebakken ananasrijst. Voor het dessert gaan jullie zelf ijs maken! Om bij de Thaise smaken te blijven maken we sesam en groene thee-ijs.
Voordat jullie aan tafel gaan laten we jullie een aantal wijnen proeven. Onze sommelier geeft advies over smaken en mooie combinaties met de gerechten. Jullie kiezen vervolgens zelf welke wijn je bij welke gang wilt drinken. We zullen het niet nalaten om jullie uit te dagen eens iets nieuws te proberen. Nieuwe smaken ontdekken is een leuk avontuur.
De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 7,- p.p. alleen per groep te boeken
Deze workshop is geschikt voor iedereen die het leuk vind om met een aantal basisingrediënten mooie gerechten te maken. Deze workshop is geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.