Tijdens een tapas-kookworkshop bereiden jullie 15 tapasgerechtjes. Denk hierbij aan een klassieker zoals albondigas (gehaktballetjes in tomatensaus) maar bijvoorbeeld ook aan stukjes biefstuk in zelfgemaakte marinade. We gaan zelf vers brood maken volgens traditioneel recept. Voor het dessert maken jullie witte chocolademousse met een sinaasappeltaartje. De inhoud van de workshop varieert per seizoen. Zo hebben we altijd de beste ingrediënten op het juiste moment.
Voordat we aan tafel gaan laten we jullie een aantal verschillende wijnen proeven. Zo kun je zelf kiezen welke wijn lekker is bij het eten. We geven advies over de combinatie van wijn en de smaken van de tapas. We dagen jullie uit om eens te experimenteren met smaken. Naast die wijn die je altijd zo lekker vind ook eens iets proberen waar je zelf niet zo snel voor zou kiezen. Zo kom je misschien wel voor aangename verrassingen te staan.
De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 7,- p.p. alleen per groep te boeken
Een tapas kookworkshop is ideaal voor een gezelschap met veel verschillende smaken. Omdat er veel verschillende gerechtjes worden gemaakt is er voor ieder wat wils. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.