Het menu van deze workshop varieert met het seizoen en met de beschikbaarheid van het moment. In de ochtend voor de workshop doen wij ons rondje in het Groene Hart. Zo rijden we langs boerderij Valkendam voor verse biologische groenten uit de moestuin. Langs de Arcadiahoeve voor vlees, kaas en rauwe melk. We stoppen in Reeuwijk voor vers geschoten wild en als laatste rijden we naar Gouda voor een wel heel bijzondere lekkernij: rivierkreeft! Deze kreeftjes zijn niet altijd verkrijgbaar maar áls ze er zijn staan ze zeker op het menu. Van deze mooie ingrediënten gaan jullie een heerlijk 4-gangendiner bereiden.
Om de mooie gerechten nog beter tot hun recht te laten komen serveren we passende wijnen. Omdat ‘lekkere wijn’ voor iedereen wat anders is, laten we jullie eerst de wijnen proeven. Onze sommelier vertelt jullie over smaakcombinaties. We zullen jullie zeker uitdagen eens iets nieuws te proberen. Drink bij een gerecht eens een wijn die je zelf niet zo snel zou uitkiezen.
De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 7,- p.p. alleen per groep te boeken
Deze workshop is geschikt voor iedereen die houdt van eerlijke (biologische) producten van het land en uit de streek. De workshop is geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.