Als voorgerecht maken jullie verschillende soorten antipasti. Dit zijn kleine hapjes die traditioneel voorafgaand aan de maaltijd worden geserveerd. Houden jullie wel van een culinaire uitdaging? Dan gaan we zelf vis fileren om daarmee een Toscaanse vissoep te maken. Toch iets te spannend? Dan staat er een aardappel-truffelsoep met verse truffels op het menu. Tijdens een Italiaanse maaltijd mag één ding niet ontbreken, pasta! Deze gaan we zelf vers maken volgens traditioneel recept. Wel eens gehoord van zabaglione? Dit is de naam van een typisch Italiaans dessert wat al sinds de middeleeuwen wordt bereid. Hierbij maken we ons eigen limoncello-ijs.
Tijdens een Italiaanse maaltijd wordt traditioneel een glas wijn geschonken. We hebben een aantal wijnen geselecteerd die goed samengaan met de verschillende gerechten. Vooraf kunnen jullie proeven en bepalen welke wijn je bij welke gang wilt drinken. We zullen jullie uitdagen om ook eens een keuze te maken die anders is als anders. Probeer eens wat nieuws en ontdek nieuwe smaken.
De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 7,- p.p. alleen per groep te boeken
Deze workshop is geschikt voor iedere liefhebber van de Italiaanse keuken. Met elkaar als één grote Italiaanse familie eten aan een lange tafel. Deze workshop is geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Vooraf bespreken we altijd eerst de definitieve inhoud van het menu. Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.