Deze workshop heeft geen vastgesteld menu. Dat gaan jullie namelijk zelf bepalen. Bij binnenkomst in de keuken staan er drie dozen klaar. Jullie worden opgedeeld in drie teams en hebben vijf minuten de tijd om een gerecht te bedenken dat bij de inhoud van de doos past.
Vervolgens presenteert ieder team zijn of haar gerecht. Het is nu spannend wat er gaat gebeuren. Misschien zijn er wel twee voorgerechten en een tussengerecht of drie hoofdgerechten bedacht! Aan de teams de taak om te onderhandelen over de ingrediënten en het menu.
Als de taken zijn verdeeld gaan jullie aan de slag met je eigen gerecht. Uiteraard zorgt de chef ervoor dat jullie een recept krijgen om het gekozen gerecht te maken (ook voor de chef is dit een uitdagende workshop…). Het dessert kan niet ontbreken in dit menu. Ook voor de vierde gang is er een doos met ingrediënten. Opnieuw aan jullie de taak om te bepalen wat er gemaakt gaat worden. Wat kiezen jullie? Zelf ijs maken, of gaan jullie voor een chocolademousse? Altijd een verrassing!
Voordat we aan tafel gaan laat onze sommelier jullie een aantal wijnen proeven. Omdat de gerechten pas op het laatste moment bekend zijn geworden is aan hem de taak jullie te helpen passende wijnen te vinden. Hij zal jullie uitdagen om dingen uit te proberen en nieuwe smaken te ontdekken.
De wijnproeverij is als extra bij te boeken voor € 5,- p.p.
Deze workshop is geschikt voor iedereen die out of the box wil denken. Een leuke workshop met familie of vrienden. Deze workshop leent zich ook uitstekend als teambuildingactiviteit of bedrijfsuitje. Het is mogelijk om de workshop te laten begeleiden door een trainer of coach die het groepsproces analyseert en jullie tips en adviezen geeft. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
Omdat we uitsluitend met verse ingrediënten werken kunnen we altijd rekening houden met allergieën, dieetwensen en andere voorkeuren.